Nie jesteś zalogowany.

• Zaloguj
  • Zarejestruj

Dear visitor, welcome to Forum SpaceAdventure. If this is your first visit here, please read the Help. It explains how this page works. You must be registered before you can use all the page's features. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Vegnagun

Intermediate

Skąd?: Świdnica

Zainteresowania: Grafika, Programy do grafiki m.in. GNU Image Manipulation Program (GIMP), Talker, Życie towarzyskie.

1

Saturday, March 6th 2010, 5:52pm

Nowe posty

Dziś zajrzałem na forum żeby sprawdzić czy są jakieś nowe posty lub tematy. W mojej fabryce sygnatur było zamówienie którego nie czytałem ale planetka obok tematu była szara. Pomyślałem że może bezmyślnie kliknąłem wcześniej i w ogóle nie przeczytałem i dlatego planetka nie była niebieska. Wchodzę później na forum a tam w Pomysłach i propozycjach jest nowy temat którego nie przeczytałem a planetka szara ! Proszę o jakieś wyjaśnienie. ;)

Zajrzyj do mojej fabryki:
SYGNATUR | AVATARÓW

lechita123

Trainee

Zainteresowania: Piłka Nożna

2

Saturday, March 6th 2010, 7:59pm

Mi też się tak zdarzało pewniepo jakimś czasie posty się starzeją

Vegnagun

Intermediate

Zainteresowania: Grafika, Programy do grafiki m.in. GNU Image Manipulation Program (GIMP), Talker, Życie towarzyskie.

3

Saturday, March 6th 2010, 8:05pm

Znów ta sama sytuacja :huh: lechita123 napisał posta i znów planetka jak była tak jest.

Edit: W zakładce klany działa dobrze tylko w niektórych działach tak jest.

SYGNATUR | AVATARÓW

Maro400

Administrator

Skąd?: Tarnobrzeg

4

Saturday, March 6th 2010, 8:27pm

W razie wątpliwości możesz klikać Lupę w wyszukiwarce w prawym górnym rogu, gdzie znajdziesz więcej opcji na znalezienie nieprzeczytanych postów.

Vegnagun

Intermediate

5

Sunday, March 7th 2010, 10:52am

Dziękuje za pomoc bo nie wiedziałem jak sprawdzić czy są nowe posty ;) Temat do zamknięcia.

SYGNATUR | AVATARÓW

lechita123

Trainee

Zainteresowania: Piłka Nożna

6

Monday, March 8th 2010, 8:26am

Ja też dziękuje bo nawet nie wiedziałem że takie coś istnieje

Vegnagun

Intermediate

7

Monday, March 8th 2010, 8:41am

Musiało przecież istnieć :P

SYGNATUR | AVATARÓW

Oceń ten temat